Tro inte på alla andra, tro på dig själv och skaffa din egen uppfattning om saker och ting!

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av linn - 22 juni 2010 14:02

Ja var ett tag sedan jag skrev nu, så jag tänkte kladda ner några rader ;)


Vet inte ens vart man ska börja men vi börjar med förra veckan, blev ju ledig på fredagen förra veckan i 12 dagar, ja som ni såg i förra inläggen var vi ju ut på lördagen jag och Micke, sen på söndagen så var han ju sjuk (förkyld) stackarn..


Dem ringde från jobbet nån dag under förra veckan (kommer inte ihåg vilken tihi) och frågade om jag inte ville jobba 3 nätter extra, självklart ville jag ju det..Men så kvällen innan började jag känna mej hängig (så typiskt) självklart blev jag också förkyld, klarade 1 natt av dem 3 men sak samma hoppas jag inte smittat nån, men det verkar inte så iallafall Peppar Peppar.


Men innan jag blev sjuk hanns det ju med go fika hemma hos Mia och barnen mmm Mias goda muffins och kaffe på det så klart, massa surr och bus och härligheter..


En av kvällarna spelade jag Mikaela och Petter Den försvunna diamanten och Geni, då Mia och Matte for iväg en sväng..Det var så mysigt att sitta där och spela och ha roligt med lillebror och en av mina favvo tjejer <3


Har även haft besök av Lisen :) Hon kom hit i söndags och åt middag med oss,kanske inte var den roligaste dan o komma på då jag och kärleken inte var på det bästa humöret på varann ;) Men man kan inte vara vänner jämt, även om det kanske inte ska vara krig när man har folk hemma hos sig men vad gör man?!


Ja men mysigt var det ju iallafall emellanåt haha --<-@


Nä man kanske ska ta och slänga fram köttet från frysen, för idag blir det kött m pommes, pepparsås och grönsaker ( tror jag ;) )


Tack för mej ha en bra dag <3<3<3<3<3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards