Tro inte på alla andra, tro på dig själv och skaffa din egen uppfattning om saker och ting!

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av linn - 22 mars 2011 12:43


*Im gonna love you forever*


Jag menar det är ju 2 veckor kvar, vi är ju inte beräknade förrän 6e april. Och nu helt plötsligt så har vattnet gått och värkarna börjat sätta igång lite smått, inga starka täta värkar än iallafall..


Vaknade imorse och skulle gå på toaletten då var kl 06.10 men kom inte längre än neranför sängen så började det rinna eller ja forsa, jag tänkte shit vad förnedrande och pinsamt, jag har kissat ner mig och min lillebrors matta!! (Sov ju hemma hos mina föräldrar och lillebror)


Mamma stog i hallen och jag viskade till henne att jag kissat på mig, hon tittade på mig och frågade om det inte var vattnet som gått då? Neeej jag har kissat på mig, tog mig på toa och mamma kom med ombyte, klädde på mig och gick ut, så rann det igen..Då fattade jag att det var nog vattnet ändå, men shit vad gör jag nu?! Mamma vad ska jag göra? Jaa jag ringde ju självklart till förlossningen och där sa dem att jag skulle komma upp på kontroll, så mamma skjussade upp mig och följde med mig in, pratade med micke i telefonen hela tiden, jag sa att han kunde stanna hemma tills vi visste mera om vad som skulle hända.


Väl därinne satte dem en grejj på magen som mätte bebisens hjärtljud och mina sammandragningar tror jag det var ;p...Fick ta en temp och så tog dem blodtryck, det var väldigt tråkigt att ligga där själv i detta tråkiga rum för mamma åkte ju och jobbade :) Ringde efter micke så han fick komma upp iallafall, började tänka mer också om det skulle sätta igång och han inte var där, hur skulle det då gå?! Han kan ju inte missa hela förlossningen, sagt och gjort, han kom och vi stannade ett tag till, sen kom barnmorskan in och sa att ALLT såg bra ut så vi skulle få åka hem, fick en massa info om hur vi ska göra och så och att vi senast skulle komma tillbaka imorgon bitti!!


Så kan ni tänka er att imorgon är vi föräldrar på riktigt, för det kan inte jag, allting har gått så himla fort jag har inte känt några förvärkar eller så också helt plötsligt så går vattnet och värkarna börja sätta igång lite smått!! Bara så där, jag längtar sååå tills imorgon det gör jag för då får vi Äntligen träffa våran älskade "Bernie" Snacka om omställning haha Mysigt om inte annat ;) + att vi äntligen får reda på könet <3!


Nej nu ska jag duscha sen vila lite hihi


Puss o kram!


 

Ovido - Quiz & Flashcards